PayPal a Mormotában!

A Mormota webshopban 2012-től egy új fizetési módot vezettünk be. A PayPal világszerte az egyik legnépszerűbb fizetési lehetőség az internetes vásárálások esetén.

A Mormota kiemelten fontosnak tartja, hogy a vásárlói számára a lehető legkedvezőbb és a legbiztonságosabb kereskedelmi rendszert nyújtsa. Ezért döntöttünk úgy, hogy a hazánkban még kevésbé elterjedt, de a nemzetközi vásárlások leginkább elismert módját is fizetési lehetőségként kínáljuk.

Népszerűségének oka, hogy a Paypal könnyű, gyors, és biztonságos. Az Paypal fizetéssel ugyanis, nem szükséges bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat közölni, hanem a PayPal felhasználói név és jelszó segítségével bonyolítható le a vásárlás. Emelett a PayPal regisztráció ingyenes.

A Mormota webáruházban történő vásárlás során a szállítási cím megadása és a szállítási mód kiválasztása után nyílik lehetőség a PayPal fizetés kiválásztására.

A PayPal fizetési mód kiválasztása a Mormota webshopban

 

A vásárlás befejezése a PayPal oldalán történik. Ebben a szakaszban történik meg a fizetés a PayPal fiókon keresztül, ugyanakkor még vissza lehet térni a Mormota webshopjára is.

Fizetés a PayPal oldalán

 

 

 

Hírlevél
Pinterest
Google+