Fjällräven bemutatja: A G-1000 család

A FjällRäven nem ismeretlen fogalom a Mormota látogatói és vásárlói körében. A skandináv outdoor cég több, mint 50 éve tervezi és tökéletesíti termékeit, hogy még inkább élvezetessé tegye számunkra a szabadban eltöltött időnket.
 
A küldetésük ma is ugyanaz: felelősségteljesen cselekedni a természet és az állatvilág felé, miközben olyan időtálló ruházat készül, amelyet generációk adnak át egymásnak.
 
A FjällRäven márkanév mára egybeforrt a méltán népszerű szövet nevével, a G-1000-rel, amely a fél évszázados múltú cég szabadalma. Ellenálló és alkalmazkadó. Ez az a két érv, ami miatt a G-1000 szövetből készült ruházat alkalmas a legtöbb szabadtéri tevékenységre, télen és nyáron egyaránt.
  
A G-1000 különlegessége az egyedülállóan sűrű szövésében és összetételében rejlik. Az anyag kétharmadrészt pamut és egyharmadrészt műszál szövésű keverék, amely így egy kifejezetten időtálló kombinációt alkot. Egyesíti a pamut anyagoktól elvárható kényelmet és műszáltól kapott védelmet a külső hatásokkal szemben.
 
Ez az anyag valóban szabadban történő viselésre termett! Sűrű szerkezetéből adódóan 100%-os védelmet nyújt a Nap alfa és béta sugárzásával szemben. Teljesen szélálló, és víztaszító, valamint kétszer olyan erős mint a legjobb minőségű farmer anyag.
 
A G-1000 tökéletes viselet felfedezni a természet szépségeit, határok nélkül.
 

A G-1000 a különböző időjárási, felhasználási és gyártási körülményekhez alkalmazkodva ma négy különböző formában készül. 

G-1000 Original - A tartósság hagyománya

FjällRäven G-1000 Heater téli sapka

65% poliészter, 35% pamut. Ez az eredeti receptje egy kényelmes kültéri ruházatnak. Korábban sátorszövetként használták, de az expedíciók során túlságosan nehéznek bizonyult. A tartósságra márpedig a ruháinknak van leginkább szüksége, elsősorban a viseletünk legkülsőbb rétegének.

Azóta sarkvidéki felderítéseken és számtalan erdei kirándulás során tesztelték. A FjällRäven G-1000 Original garantáltan bírja a strapát.

 

G-1000 Silent - Csendes és kényelmes 

FjällRäven Karla nadrág

65% poliészter, 35% pamut. Az összetétel ugyan az eredeti, a A G-1000 Silent mégis egy csendesebb és kényelmesebb öltözéket jelent. Az anyag puhább hatását a szálcsiszolt szövete okozza. A csiszolással egy meginkább puha tapintású anyagot kapunk, amely egyúttal csendesebb közlekedést is eredményez a szabadban.

Az Originalhoz hasonló tartóssága, és hangtalansága miatt kifejezetten ajánlott viselet a vadonban.

 

G-1000 Lite - Könnyű és hűvös 

FjällRäven Kalfjäll softshell dzseki

65% poliészter, 35% pamut. A G-1000 Lite könnyebb viselet mint a család többi tagja, a könnyített verzióból készült ruházat nyáron, melegebb időben nyújt megfelelő viseletet túrázás és utazás közben.

A szövést ripstop réteggel látták el, így alacsony súly mellett is tartósságot szavatol. 

 

 

G-1000 Eco - Egy ökológiai alternatíva

FjällRäven Ruaha rövidnadrág

65% újrahasznosított poliészter, 35% organikus pamut. A G-1000 Eco a család legifjabb tagja. A FjällRäven célkitűzése mindig is a környezetbarát viselkedés volt, ezért létrehoztak egy méginkább felelős, kizárólag újrahasznosított alapanyagból és biopamutból álló G-1000 szövetet, amely az eredeti G-1000 minőségi elvárásait is kielgíti.

Így született meg negyedikként a környezetbarát G-1000.

 

Nézd meg a FjällRäven magyar nyelven feliratozott bemutató videóját a Grönland Wax előnyeiről és a helyese használatáról:

 

A Mormotában FjällRäven termékek széles választékával találkozhatsz. Nézz körül!
 
FjällRäven termékek a Mormotában

 

Hírlevél
Pinterest
Google+