FőoldalTanácsok vásárláshoz
Tanácsok vásárláshoz

hogyan_vlassz_derkaljat.jpgA sikeres és vidám túrák, mászások és hátizsákos utazások alapfeletétele, hogy nappal jó erőben légy. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy éjszaka jól aludj és kipihenten ébredj. A megoldás, egy kényelmes derékalj. A leggyakoribb kérdésekre válaszolunk cikkünkben... tovább »
 
fejlampat.jpg
Milyen egy jó fejlámpa? Mi jelent a Lumen? Milyen típusú fénycsóvák vannak? Milyen erősségű fénylámpára van szükségem?
A válaszokat a Petzl fejlámpákról itt találod... tovább »
 
Hogyan válaszd ki egyéni adottságaidnak és a tervezett felhasználási területnek legmegfelelőbb típusú és méretű hátizsákot? 
A Black Diamond termékeinek bemutatatásával mutatjuk meg... tovább »
  
Hogyan válaszd ki a számodra legmegfelelőbb túrabotot? 
A Black Diamond termékeinek segítségével megmutatjuk neked a lényeget rejtő az apró részleteket... tovább »
  
karabinerek.jpg
Cégek tucatjai számtalan karabinert gyártanak manapság, így igazi kihívás lehet, hogy a különböző modellek közül kiválaszd a mászásodhoz legmegfelelőbb felszerelést. Mi mászók, megpróbáljuk úgy összeállítani felszerelésünket, hogy az minél sokoldalúbb legyen. Vajon helyesen tesszük?  tovább »
A folyadékpótlás sportolás során elengedhetetlen. Intenzív sporttevékenység közben azonban ritkán tudunk megállni frissíteni, a kulacsok, ásványvizes üvegek pedig nehezen pakolható, kényelmetlen koloncok. Erre a problémára is megoldást jelentenek a hátizsákokba helyezhető víztartályok, amikből egy vékony cső ágazik ki a hátizsák elejére, hogy ennek segítségével  sportolás közben bármikor tudjunk a folyadékot pótolni. tovább »
 
A fél évszázados múltú FjällRäven minden évszakban tartós, és kényelmes megoldást kínál a szabadtéri viseletünk kiválasztására. Hogy melyik anyagot milyen felhasználásra ajánlunk, és hogy miért öröklődnek a G-1000-ből készült ruhadarabok generációkon át, arról itt olvashatsz... tovább »
 

Útmutatónk alábbi fejezetében összeállítottuk, hogy mi a különbség a piacon kapható leggyakoribb aláöltözetek anyaga között, valamint pro és kontra a különböző szabások között, hogy megtudd, melyik típus illik hozzád a legjobban...  tovább »

 

 

 

 

Hírlevél
Pinterest
Google+