Fizetési módok

fizetesi-modok.jpgA Mormota Webshop az alábbi fizetési módokat kínálja:

1. Fizetés utánvéttel

1.1 Készpénzes fizetés a futárnak a csomag átvételekor, a megadott szállítási címen.
1.2 Készpénzes fizetés a csomag átvételekor a kiválasztott Pick Pack Pontban.
1.3 Bankkártyás fizetés a csomag átvételekor a kiválasztott Pick Pack Pontban (csak a megjelölt Pick Pack Pontokban lehetséges)

2. Fizetés előre utalással

2. 1 Online bankkártyás fizetés a megrendelést követően.
2. 2 Paypal elektronikus fizetés s megrendelést követően. 

A számla minden esetben az áruval együtt érkezik. 

fizetes-utanvettel.jpg1.1 Készpénzes fizetés a futárnak a csomag átvételekor, a megadott szállítási címen.

A házhozszállítás a Magyar Posta Logisztika Futárszolgálaton keresztül történik. A Magyar Posta munkatársa munkaidőben, 8 és 16 óra között kézbesíti a küldeményt. Amennyiben a kézbesítés sikertelen, a kézbesítő értesítőt hagy a  csomag kézbesítéséről. A futárnak történő fizetés minden esetben készpénzzel történik.  

Szállítási díjak: 

A szállítás költsége 20.000 Ft érték alatti megrendelés esetén a Megrendelőt terheli. A szállítás költsége 20.000 Ft érték alatti megrendelés esetén Bruttó 1.500 Ft. 20.000 Ft értékű megrendelés felett a szállítási díjat - belföldi címre történő kézbesítés esetetén - a Mászósuli Kft. fizeti. 

1.2 Készpénzes fizetés a csomag átvételekor a kiválasztott Pick Pack Pontban. 

Az ország 85 városában megtalálható több, mint 200 Pick Pack Pont segítségével személyesen is átveheted a Mormota Webshopban megrendelt csomagot. A Pick Pack Pontok Relay és Inmedio hírlapüzletek, ahol készpénzes és bizonyos pontokon bankkártyás fizetésre is lehetőség nyílik.

1.3 Bankkártyás fizetés a csomag átvételekor a kiválasztott Pick Pack Pontban

A csomag átvételekor egyes Pick Pack Pontokban bankkártyás fizetési is van mód. Hogy melyek ezek a hírlapüzletek, a Pick Pack Pont rendszeresen frissülő, letölthető dokumentumából tájékozódhatsz. 

fizetes-elore-utalassal.jpg

2. 1 Online bankkártyás fizetés a megrendelést követően. 

A Mormota Webshop a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A webáruházunk a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. 

A fizetési a rendelés feladásával egy időben történik, a csomag küldését az összeg beérkezése után indítjuk el. A Mormota webáruházban történő vásárlás során a szállítási cím megadása és a szállítási mód kiválasztása után nyílik lehetőség a bankkártyás fizetési mód kiválásztására.  

2. 2 Paypal elektronikus fizetés a megrendelést követően.  

A PayPal világszerte az egyik legnépszerűbb fizetési lehetőség az internetes vásárálások esetén. Népszerűségének oka, hogy a Paypal könnyű, gyors, és biztonságos. Az Paypal fizetéssel ugyanis, nem szükséges bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat közölni, hanem a PayPal felhasználói név és jelszó segítségével bonyolítható le a vásárlás. Emelett a PayPal regisztráció ingyenes. 

A fizetési a rendelés feladásával egy időben történik, a csomag küldését az összeg beérkezése után indítjuk el. A Mormota webáruházban történő vásárlás során a szállítási cím megadása és a szállítási mód kiválasztása után nyílik lehetőség a PayPal fizetés kiválásztására.

A vásárlás befejezése a PayPal oldalán történik. Ebben a szakaszban történik meg a fizetés a PayPal fiókon keresztül, ugyanakkor még vissza lehet térni a Mormota webshopjára is. 

 

A fizetési módokról és a szállítási információkról bővebben az Általános Szerződési Feltételekben tájékozódhatsz.

Hírlevél
Pinterest
Google+